Avís Legal i Condicions d’ús

Informació general

En compliment del que estableix la llei 34/2002 de serveis de la societat de la informació els hi comuniquem la següent informació:
El lloc web www.iniciadores.es és un domini en internet de titularitat de la Fundació Sant Joan de Déu, situat a la localitat d’Esplugues de Llobregat.
La Fundació Sant Joan de Déu és una fundació privada per a la recerca i docència pertanyent a l’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu, que figura inscrita en el registre d’Entitats religioses del Ministeri de Justícia amb el número de registre : 006837 (abans: 1188-C/3-SE/B)
Les dades de contacte son les següents:

  • Carrer Santa Rosa, 39-57 08950 Esplugues de Llobregat (Barcelona)
  • Telèfon 93.600.97.51

El lloc web Iniciadores està composat de diverses pàgines web operades pel grup de recerca PRISMA de la Fundació Sant Joan de Déu.
L’ús per la seva part del lloc web Iniciadores constitueix en si mateix la seva acceptació a tots els terminis, condicions i avisos. La Fundació Sant Joan de Déu es reserva el dret a modificar els terminis, condicions i avisos sota el quals s’ofereix el lloc web Iniciadores, incloent, però no limitant als càrrecs associats per l’ús del lloc web Iniciadores.

Continguts

Aquestes pàgines web tenen per finalitat facilitar l’aplicació de la intervenció IMA als professionals sanitaris participants en l’estudi IMA-cRCT, i servir com a repositori informatiu sobre l’estudi IMA-cRCT. Així mateix, el Grup PRISMA es reserva el dret a fer, en qualsevol moment i sense avís previ, modificacions dels continguts i presentació del seu lloc web.
La informació continguda en aquesta web es de caràcter divulgatiu i en cap cas pretén ser un substitutiu del consell assistencial professional. Cap dels continguts publicats en aquesta web té per finalitat ser emprat per al diagnòstic o tractament mèdic. El grup PRISMA, per tant, no assumirà cap responsabilitat sobre l’ús inadequat dels continguts del seu lloc web.

Links a altres pàgines web

El Grup PRISMA facilita en aquest web site, links a pàgines web d’altres societats i associacions, però no subscriu ni es responsabilitza obligatòriament dels continguts d’aquestes pàgines. La finalitat de publicar accessos a aquestes pàgines és sempre informativa, i en cap cas assistencial.
Els consells que puguin rebre a través del lloc web Iniciadores no han de tenir-se en compte per la toma de decisions personals, mèdiques, legals o financeres i vostè hauria de consultar a un professional per l’assessorament específic de la seva situació.

Propietat intel·lectual i industrial

© El Copyright de la informació i el material de la web és propietat del Grup PRISMA. Tots els drets queden reservats. Vostè garanteix al Grup PRISMA que no farà servir el lloc web Iniciadores per propòsits il·legals o prohibits: no pot fer ús comercial de la informació, continguts o disseny del lloc web.
D’altre banda, la informació, software, productes i serveis inclosos en, o disponibles a través del lloc web Iniciadores, poden contenir inexactituds o errades tipogràfiques. El Grup PRISMA i/o els seus proveïdors poden realitzar en qualsevol moment modificacions o millores al lloc web.
En cap cas, el Grup PRISMA i/o els seus proveïdors seran responsables de cap dany directe, indirecte, punitiu, incidental, especial, conseqüent o qualsevol tipus de dany incloent, sense limitacions, danys per pèrdua d’ús, de dates o de beneficis sorgits de l’ús o d’alguna manera relacionats amb l’ús o rendiment del lloc web Iniciadores, amb la demora o la impossibilitat d’ús del lloc web o els seus serveis relacionats, la provisió o errada en la provisió de serveis, o per qualsevol informació, software, productes, serveis i gràfics relacionats obtinguts a través del lloc web Iniciadores, o d’alguna manera sorgits a partir de l’ús del seu lloc web.